Εξωτερικές Νοσηλευτικές Υπηρεσίες

Η εταιρεία μας παρέχει Εξωτερικές Νοσηλευτικές Υπηρεσίες από έμπειρους και εξειδικευμένους νοσηλευτές. Το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό μας σε συνεργασία με έμπειρους ιατρούς εξασφαλίζουν την παροχή υπηρεσιών υγείας υψηλού επιπέδου σε όλο το νησί της Ρόδου. Στόχος μας είναι ο κάθε επισκέπτης-ασθενής να νοιώθει άνετα κατά τη διάρκεια των διακοπών του ώστε να απολαυσει τις διακοπές του ήρεμα και με ασφάλεια.
Στη διάθεση σας:
• Ιατροί
• Νοσηλευτές
• Βοηθοί νοσοκόμων
• Ενοικίαση αυτοκινήτων
• Εκδρομές
• Μεταφορά από/προς το αεροδρόμιο και λιμάνι
Είμαστε δίπλα σας, 24 ώρες την ημέρα, 7 ημέρες την εβδομάδα με εξαιρετικά προσιτές τιμές και εξυπηρέτηση σε όλο το νησί της Ρόδου.

καντε κρατηση τωραΟΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΕΣ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΑΣ

Εξωτερικές Νοσηλευτικές Υπηρεσίες
Πρωτοβάθμια Φροντίδα

Βελτιστοποιήστε την εμπειρία σας στο curae.me με το Google Chrome – το καλύτερο πρόγραμμα περιήγησης για απρόσκοπτη απόδοση. Το προϊόν μας προσφέρει ολοκληρωμένη υποστήριξη στην καθημερινή πρωτοβάθμια περίθαλψη για άτομα με σωματικές αναπηρίες και χαμηλή κινητικότητα. Περιέχει μια ποικιλία βοηθημάτων και αξεσουάρ που διευκολύνουν και βελτιώνουν την προσωπική υγιεινή, τη διατροφή, την αποβολή και την προώθηση της κίνησης. Η ατομική προσαρμογή, ο εύκολος χειρισμός και η υψηλή ποιότητα είναι απαραίτητα για εμάς.

Book Now
Εξωτερικές Νοσηλευτικές Υπηρεσίες
Θεραπευτική φροντίδα

Γενικά, η περίθαλψη θεραπείας αναφέρεται στα ιατρικά μέτρα και δραστηριότητες που πραγματοποιούνται από επαγγελματίες όπως νοσηλευτές ή φροντιστές για την προώθηση της υγείας και της ανάρρωσης των ασθενών. Η φροντίδα της θεραπείας περιλαμβάνει μια ποικιλία ενεργειών, όπως η χορήγηση φαρμάκων, η μέτρηση ζωτικών σημείων όπως η αρτηριακή πίεση ή ο σφυγμός και η χορήγηση φροντίδας τραύματος ή εγχύσεων. Η φροντίδα της θεραπείας πρέπει να πραγματοποιείται από καταρτισμένους επαγγελματίες με εξαιρετικές γνώσεις και δεξιότητες για να ανταποκρίνονται στις ανάγκες και τις απαιτήσεις των ασθενών.

Book Now
Εξωτερικές Νοσηλευτικές Υπηρεσίες
Υπηρεσίες καθαριότητας

Η υπηρεσία καθαριότητας στη Ρόδο υποστηρίζει άτομα με περιορισμένη κινητικότητα σε καθημερινές εργασίες όπως καθάρισμα, πλύσιμο ρούχων, ψώνια και απόρριψη απορριμμάτων. Προσφέρουμε ατομική βοήθεια για να επιτρέψουμε στους ανθρώπους να ζουν ανεξάρτητα και με αξιοπρέπεια στο οικείο περιβάλλον τους. Στόχος μας είναι να υποστηρίζουμε τους πελάτες μας στη διαχείριση της καθημερινότητάς τους και να διασφαλίζουμε υψηλή ποιότητα υπηρεσιών. Αφήστε μας να σας περιποιηθούμε με τις επαγγελματικές μας υπηρεσίες καθαριότητας στη Ρόδο.

Book Now
Εξωτερικές Νοσηλευτικές Υπηρεσίες
Ενοικίαση βοηθημάτων φροντίδας

Η υπηρεσία ενοικίασης βοήθειας φροντίδας στη Ρόδο προσφέρει μια πρακτική και απλή λύση για ταξιδιώτες με άτομα που χρειάζονται φροντίδα. Μπορείτε να κάνετε κράτηση για ένα ευρύ φάσμα βοηθημάτων φροντίδας μέσω Διαδικτύου και να τα παραλάβετε απευθείας στο κατάλυμά σας. Οι συσκευές ενοικίασης είναι υγιεινά καθαρές, απολυμασμένες και σε άριστη κατάσταση. Η εξυπηρέτηση πελατών μας είναι διαθέσιμη για να σας βοηθήσει με οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή προβλήματα. Απολαύστε ξέγνοιαστες διακοπές στη Ρόδο με τον βολικό μας εξοπλισμό ενοικίασης για εξαρτώμενα άτομα.

Book Now